Connectgroepen

De connectgroepen zijn kleine groepen waarin studie, onderlinge relaties, bemoediging en zorg centraal staan. Ze vormen een cruciaal onderdeel van gemeentezijn. Dankzij de connectgroepen kunnen we kleinschalig blijven. Er zijn overal connectgroepen bij jou in de buurt in Vaassen en Apeldoorn.

Bij alle connectgroepen kan je vanaf 19.45 uur binnenlopen voor een bak koffie of thee, bij diegene van de groep waar de avond gehouden wordt, de avonden starten een kwartier later. Op deze avond volg je een studie, doe je contacten op, maak je vrienden, praat je over geloof en ontwikkel je jouw gaven en talenten. Er is tijd voor aanbidding, gebed en goede gesprekken. De avonden duren tot ongeveer 21.30. Daarna is er nog volop gelegenheid om wat te drinken en na te praten.

Voor de exacte data en tijden van de avonden/middagen op een locatie bij jou in de buurt, neem dan even contact op met de celgroepleider.

Update: Voor het seizoen 2021 zijn er tijdelijk geen connectgroepen. De gemeente biedt hier voor inplaats 2x per maand een gezamenlijke studie avond.

Scroll Up