Zaalverhuur

Zalen te huur bij VEG Woord en Daad

Zoekt u een sfeervolle zaal voor uw bijeenkomst, feest, trouw- of rouwdienst? Neem dan contact op
met Volle Evangelie Gemeente (VEG) Woord en Daad voor de huur van één of meerdere ruimten in het kerkgebouw aan de Deventerstraat 85 in Vaassen.

Woord en Daad beschikt over een kerkzaal met 170 stoelen, een podium, geluidsapparatuur,
beamer en camera. De koffieruimte in het gebouw heeft 80 zitplaatsen en een bar met daarboven een vide voor meerdere zit/staan plaatsen. Tevens beschikt de koffieruimte over een tv-scherm voor presentaties, een beamer en geluidsapparatuur. Daarbij is een ruime keuken aanwezig met professionele kookgelegenheid en afwasmachine. Indien gewenst kan catering verzorgd worden.

In het gebouw zijn verder drie kleinere zalen beschikbaar, waarvan een is ingericht als crècheruimte voor de opvang van jonge kinderen. Op het terrein rondom de kerk is ruime parkeergelegenheid, waar bezoekers gratis gebruik van kunnen maken.

U kunt het gehele gebouw per dagdeel huren, maar de verschillende ruimtes zijn ook afzonderlijk te
reserveren. Neem voor meer informatie over zaalverhuur en/of een offerte contact op met Daniël Kers via telefoonnummer 0681561130

i.v.m. de maatregelen van de regering hebben wij besloten om de zaalverhuur (wat niet gerelateerd is aan de kerk) voorlopig te stoppen.

Email: facilitair@wdvaassen.nl

Scroll Up